dinsdag
feb242015

Salland Cricketclub zoekt nieuwe jeugdleden

Ontdek een nieuwe sport voor uw kinderen! Cricket is in Nederland niet zo bekend, maar wereldwijd juist één van de grootste sporten. Een sport die immense stadions met publiek vol laat stromen. Het is na voetbal de grootste teamsport ter wereld. En dat is niet zo gek, want cricket zit boordevol actie, techniek, tactiek en spektakel. Een sport waarin je jezelf helemaal kan uitleven, maar waarin ook de teamprestatie belangrijk is. Kortom een stoere sport in teamverband voor kinderen die wel van een uitdaging houden.

De Sallandse Cricketclub uit Deventer is juist naar die kinderen op zoek. Op zoek om te bouwen aan een nieuw en succesvol jeugdteam. We zoeken naar enthousiaste kinderen tussen zo ongeveer de 8 en 13 jaar die interesse hebben om nader kennis te maken met deze bijzondere sport.

Cricket is vooral een zomersport, dus na het voetbal- of hockeyseizoen kan uw kind gewoon lekker doorsporten en is al fit bij het begin van het volgende voetbal- of hockeyseizoen. In de winter wordt regelmatig indoor getraind en ook worden indoorwedstrijden gespeeld.

Het is bovendien een sport met veel internationale aspecten waarmee uw kind in aanraking komt, bijvoorbeeld buitenlandse (engelstalige) trainers, spelers en (op termijn) toernooien.

Wilt u ook eens vrijblijvend een crickettraining bijwonen met uw kind(eren) en zien wat de sport allemaal inhoudt, klik dan hier voor het aanmeldformulier.

 

Alvast meer weten over jeugdcricket: Klik hier om de eerste spelregels en aspecten te leren kennen!