zondag
apr292012

Dave Hales R.I.P. 2012

Early April we received the sad news that Dave Hales had passed away. It was kept quiet for family reasons. He was cremated Monday 2nd April. Hollingbourne CC has sorted out a plaque and a donation to Cancer Research.

Dave was The Deventer Uncles' and Monkeys' anchor man in taking care of brilliant tours to Hollingbourne year after year.

Click to read more ...

zaterdag
apr282012

1e (oefen)wedstrijd van Salland 1

Op mogelijk de slechtse dag van de week werd geoefend tegen MOP. Het was een kennismaking voor Shayne met de manschappen - voor zover beschikbaar - en voor de manschappen om weer eens de wei te ruiken na 2 en voor sommigen bijna 4 maanden indoortrainingen. Het liep allesbehalve soepeltjes, maar dat schuiven we op de kou.

De verslagen vindt u doorgaans onder Salland 1, Wedstrijdverslagen.

zaterdag
apr282012

Eerste uitspraken en beelden Shayne

Shayne zijn eerste activiteiten in het Nederlandse zijn niet onopgemerkt gebleven voor de schrijvende pers en de lens. Kijk en lees hoe hij zich onder andere profileert in/bij de Stentor of op de ijsbaan (vanaf 3.58), dan wel bij RTV Apeldoorn (onder laad video's; nieuwsflits 27 april 2011)

zaterdag
apr282012

En dit krijg je als je een paar 'down unders' naar de kroeg stuurt

Onze nieuwe Jamaican quickie is gesignaleerd. Marcus is de naam, en onze Kiwi en Wallabi hebben alles gedaan om hem te paaien. Als dat hetzelfde succes heeft als de overige acties van deze fantastische gasten, dan zien we hem nooit meer terug !! Als Jamaican wist hij wel wat cricket is ......zegt ie.......

vrijdag
apr272012

Ouderen genieten (en wij ook!)

Vrijdagmiddag 27 april 14.00 uur: Gijs, Geert, Theo, Ruben, Shayne, Ingrid en Inge verzamelen in de Smedenstraat. Niet om het weekend in te luiden. Voor een wandeling met de bewoners van Groote & Voorster. Anjana werkt al jaren als activiteitenbegeleider ...

Click to read more ...