donderdag
mei172012

Primeur TTO schoolcricket toernooi

Woensdag 23 mei a.s. vindt in Deventer van 10 - 16 uur het regionale tweetalig onderwijs (TTO) schoolcricket toernooi plaats. Een primeur want dit wordt het 1e schoolcricket toernooi in de geschiedenis van 137 jaar Deventer cricket. Tijd dus om de pers te informeren. En "hoe zit dat?", legt verder uit.....

zondag
mei132012

Hengelo - Salland: 39 - 305v4

Met de nadrukkelijk hartelijke dank van Hengelo CC aan de Bond 'voor het treffen van die voorzieningen die hij nodig acht voor een goed verloop van de competitie'.

Salland was keen, eager en veel te vroeg gearriveerd op sportpark ... lees meer ....

zondag
mei132012

Ook Joost wint maiden match

Dit jaar draaien Joost en Simon mee met Hilversum U10. Een echte win-win situatie. Want Hilversum weet dat Deventer cricket talenten de moeite waard zijn. En voor Joost en Simon zijn er mooie wedstrijden tegen leeftijdgenoten. Joost mocht zondag direct in de 1e wedstrijd aan bak, in het altijd verre Amsterdam (ACC).

 

zondag
mei132012

Salland Vets win maiden match

Het setje 'Oostelijke' cricketers dat dit jaar onder de vlag van Salland CC opereert had een geslaagde ouverture. Dit moet de overige kandidaat leden goed in de oren klinken en aanmoedigen snel de kleren van zolder te halen. Hoofrollen voor Theo Sikkema, Jan Willem Heshusius en Johan Vriezen.

zaterdag
mei122012

Oranje smaakt naar meer

Dat moet Lex Otto gedacht hebben nadat hij in 2011 de Dutch Lions U13 binnen drong. Echter er volgde voor Lex zijn begrippen een kilometer-arm winterprogramma. En dan rijst de vraag: “hoe ...

Click to read more ...