zaterdag
jun162012

Salland U14 - HCC: 90v6 - 89v3

Op de zaterdag, van opnieuw een dubbel weekend, werd aangetreden tegen de Koninklijke Haagsche. Eerst battend scoorde HCC 89 runs. Of was het dat Salland CC haar Haagse vrienden wat extra airmiles gunde voor de lange reis die ondernomen was, met 52 extra's? U mag het zeggen. In de 2e helft voltrok zich een magisch moment: Mees' magic zullen we maar zeggen. Hoe dat geschiedde vertelt het verslag u....... Lezen geblazen dus!

zondag
jun102012

Hilversum 2 - Salland: 119 - 123v3

Uit tegen Hilversum. Dat was echt lang geleden voor mij. Als ukkepuk veel op het prachtige Be Fair gespeeld waar de familie Vrolijks bij de inventaris hoorde. Met de jeugd in het Flamingo toernooi, met UD 3 tegen Hilversum 2 (Van der Bijl c.s.)
... lees meer ....

zaterdag
jun092012

Salland U14 - Sparta: 152v3 - 151v1

Deze kopregel zal ongetwijfeld voor enige gefronste wenkbrauwen zorgen. Maar deze uitslag is juist en Salland CC sleepte dankzij Tristan die een mooie 4 op de laatste bal van de wedstrijd wist te slaan, de winst binnen. Opnieuw dus een erg spannende wedstrijd tegen Sparta. De moeite om het verslag te lezen of de foto's te bekijken...

zondag
jun032012

Regen spelbreker voor jeugd en senioren

Na de afgelasting van de jeugd in de vroege ochtenduren volgde later op de ochtend hetzelfde besluit voor de senioren. Uiteindelijk werd het in de loop van de middag beetje bij beetje droger. Maar bij 8 graden is er op een nat veld weinig cricketlol te behalen. Wel extra jammer voor de ground staff. Bart, Geert, Petra, Inge, Shayne, Mika en Ruben hadden op de zaterdag namiddag namelijk al het nodige voorwerk voor een mooie cricket zondag gedaan.

Elk nadeel hep zijn voordeel: Desmond zal om de afgelasting niet rouwig zijn geweest.....

woensdag
mei302012

Dierenartsen van Salland vrijaf

De wedstrijd Salland Vets - Sparta van 2 juni is verplaatst naar 21 juli. Ergo, zaterdag geen wedstrijden op de velden, maar zondag gelukkig wel: zowel Salland jeugd als Salland 1.