vrijdag
mrt162012

Wat hebben Salland en Groote & Voorster gemeen? Anjana!

Anjana werkt al jaren als activiteiten begeleider in het Verpleeghuis Groote & Voorster. Iedere zomer moet hij een beroep doen op zijn collega's om niet op zondag te hoeven werken zodat hij zijn andere passie...

Click to read more ...

zondag
mrt042012

Met 5 meer mans

De start van de 2e ronde van het KNCB indoor evenement 2012 had zo zijn obstakels. Op zaterdag moest Mees al afhaken als gevolg van ziekte. Auto Ahsmann kwam op zondag niet eens toe aan de gevleugelde uitspraak “bij Hoevelaken rechtdoor”.  Het verhaal gaat verder.... en het fotowerk ook.

zondag
mrt042012

TTO onderwijs in 2e fase Cricket Challenge

Salland CC verzorgt vervolgopleiding gymdocenten in Noordoost Nederland

Het platform Tweetalig onderwijs (TTO) heeft in het najaar van 2012 besloten tot een samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Cricket Bond (KNCB). Het doel is te komen tot de landelijke invoering van cricket in het reguliere gymprogramma

Click to read more ...

zondag
mrt042012

Bent u iets kwijt?

Op de site bedoelen we. Dat kan. De website is ook gestart met de seizoensvoorbereiding. Dat betekent dat al het 'oude' nieuws (berichten tot 1 januari 2012) terug te vinden is onder Oude berichten. Ook bij de teams zijn de wedstrijdverslagen gearchiveerd onder 2011. En er zijn wat nieuwe items aangemaakt zoals de bedrijfsclinics. Laat u inspireren door deze voorjaarschoonmaak!

vrijdag
feb242012

Begin 2012 goed gespiket

Als je je 's winters verveelt en Internet afspeurt naar leuke gadgets op cricketgebied wil het wel eens dat je tegen aanbiedingen aanloopt die je gewoon móet inkoppen. Voor mezelf en/of voor mijn 'mates' die ik denk daarbij te kunnen helpen. Zo vond ik een aantal schoenen, spikes.

Op onze velden zijn spikes misschien niet onmisbaar maar zeker handig.

Reageer en kijk of je (nog) een paar van me kunt afnemen tegen mijn kostprijs van 35 euro!!

1 Paar Slazenger, maat 10 (was 70 GBP), en drie paar Gray Nicolls, maten 9½, 10 en 10½ (waren 50 GBP).