zondag
jul212019

Doe er iets aan (2)

Doe er iets aan KNCB !

Veranderde reglementen voor 2019 zeggen terecht dat een verregende wedstrijd geen punten meer oplevert. Helemaal mee eens. Wedstrijden die verregenen worden ook niet meer ingehaald. Probleem is dat nergens op de site van de KNCB duidelijk wordt hoeveel wedstrijden verregend zijn/hoeveel nog gespeeld moeten worden. Je wordt in het ongewisse gelaten hoeveel wedstrijden team huppelepup nog moet spelen. Zoals bij Salland waar nu staat: 12 gespeeld, punten 8, gemiddeld 0,67. Met de winst van vandaag gaat dat worden 13 gespeeld, punten 10, average 0,77, maar zou het moeten worden: 14 gespeeld, 1 no result, punten 10, average 0,77 waarmee duidelijk is dat er nog 4 en niet 5 wedstrijden te gaan zijn. KNCB: graag voor de alle competities waar niet meer wordt ingehaald deze aanpassing doorvoeren !!

En dan heb ik nog niet over de bizarre presentaties in Batting, Bowling en Fielding.

woensdag
jul172019

Doe er iets aan (1)

Heeft u de finale van de WK meegekregen? Of beter: de ontknoping van die finale? Wat heeft NZ een pech! Waar het kennelijk in misère verkerende Engelde publiek blind feest vierde omdat de wedstrijd in de vrije ether werd uitgezonden en tot winst/kampioenschap leidde, zou een opsomming van gebeurtenissen en scheidsrechterlijke dwalingen alleen maar ontnuchterend werken en dat willen we de Pommies niet aandoen. Wat gebeurde? NZ 241 v 8 in 50 overs, ENG 227 v 8 na 49 overs. Engeland heeft in de 50ste over 15 runs nodig om te winnen. Eerste 2 ballen geen runs want Stokes vertrouwt de strike niet toe aan Rashid.

Click to read more ...

maandag
jul152019

Salland U13 – VOC (115v5 – 119v4)

De voorbereidingen op deze laatste speelronde voor 2019 waren picobello. Een druk bezochte jeugd-seizoenafsluiting met heerlijke happerij op de vrijdagavond was daar debet aan. Met dank ook aan Salland 1 die in haar T/20 wedstrijd tegen Dosti voor het nodige uitkijk-vermaak vanaf het balkon zorgde. Met als hoogtepunten een fantastische century van Rex én de winst tegen Topklasse opponent Dosti.

Het maakte dat het alweer vroeg ochtend was, en met de inzet van GS-helpers Geert en Theo, wij ook nu weer in staat waren om onze VOC-tegenstanders te verrassen (‘Wat hebben jullie een schitterend speelveld en wat mooi dat ze op gras mogen spelen’).

Click to read more ...

maandag
jul152019

Salland 1 en 2 verliezen stevig

Salland 1 uit bij Hermes en Salland 2 thuis tegen Quick N kwamen eerst battend niet tot enige scores van betekenis. Verslagen volgen misschien nog ...

zaterdag
jul132019

Salland 1 - Dosti (T19: 168v6 - 151v6)

Een T20 tegen nu het 1e van Dosti. Veel water in de middag die gepareerd werd door een knap staaltje op tijd coveren. Desalniettemin enige vertraging, plus de late aankomst van de Amsterdammers als gevolg van de verkeersdrukte, zorgde ervoor dat de T20 werd ingekort tot T19. Salland eerst aan slag waarin Rex schitterde met -voor zover ik heb gezien een kansloze- 100 runs. Fraaie vieren en zessen en vele goede singles. Al met al een mooie score op een ondanks de regen nog steeds supersnel veld. Zou het genoeg zijn om de kanonnen van Dosti -want nu was het immers Dosti 1- eronder te houden? Er werd een aantal prachtige schoten genoteerd, maar al met al bleek de target niet in bereik. Knappe overwinning onder aanmoediging van de seizoensafsluiting van de jeugd ... die eigenlijk te druk waren met smullen van de BBQ en zelf cricketen ;-)

Page 1 ... 3 4 5 6 7 ... 64 Next 5 Entries »