zondag
apr212019

Masroortoernooi

De paasdagen staan in het teken van een groot toernooi op beide velden. Twee teams uit zowel Duitsland, Engeland als Nederland strijden om de eer. Vandaag zat de vaart er niet in. Op veld 1 duurde de 1e T20 bijna 5 uur !!
Ben net niet in slaap gesukkeld, maar dat kwam vooral door de meneer die met microfoon en boombox de menigte toesprak. Ik kon hem niet verstaan en denk dat het over de wedstrijd op het 1e veld ging, maar meende ook een paar keer de waterstanden voorbij te horen komen. 
Jullie krijgen de groeten van Gul en Awais.

zondag
apr212019

Nederland - Zimbabwe op Salland

In juni spelen NL en ZIM twee ODI's op ons veld !! Woensdag 19 en vrijdag 21 juni. Wederom een fraai affiche voor Deventer !!

zondag
apr212019

Waaaaaaater !! 

De squares staan droog. De cracks zijn niet te missen. De watervoorziening is al een tijd afgesloten. Dit gaat dus NIET goed, want de schade zal niet te overzien zijn als het nog eventjes zo blijft. De gemeente moet heel snel met maatregelen komen en begin komende week hoe dan ook water op de squares zetten. Desnoods de brandweer inschakelen !!

zondag
apr212019

Salland mix - Hengelo mix

Het fraaie paasweekend werd ingeluid met een 'beetje tijd in het midden' sessie. Veel van een wedstrijd was het niet, tegelijk is het te kort door de bocht om de dag zo te typeren. In het team van Salland deden 2 nieuwe krachten mee. Sahir en Callum. Aardige kerels en goede krachten om erbij te hebben. Gelegenheidscaptain Marc had geen gewonnen toss nodig om te doen wat hij wilde, en dat pakte vervelend uit voor Hengelo. Marc 50 retired, Callum 60 retired en Gul 45* deden de meeste runs in de pot. 268 runs later mocht Hengelo ballen gaan slaan. Nadat Mika 3 clean bowled's op zijn naam had gezet leek de wedstrijd snel over. Hoewel, ... Hengelo's aanwinst uit Duitsland bleek een knap batsman die echter nog veel moet leren op mentaal gebied. Nadat hij zijn plek had ingeleverd was 'de druk' van de ketel en konden de banken worden klaargezet. Ware het niet dat de enthousiaste toeschouwers eerst een serie wides om de oren vloog. Adriaan P liet een strakke performance als umpire noteren. Beetje op de grens weliswaar: los handje in de heup en klopp, maar we kennen hem ;-) Het bleef nog zeker 20 minuten lang onrustig in de 3e innings. 

dinsdag
apr162019

Opening Jeugd Cricket seizoen

 

Voor alle jeugdcricketers van Nederland vindt op zondag 28 april een waanzinnige opening van het cricketseizoen plaats op VOC in Rotterdam.

Meer informatie? klik op deze link