donderdag
jun202019

NL verslaat ZIM ruim (207v3 – 205v8)

Nederland heeft de 1e van twee ODI ontmoetingen tegen Zimbabwe overtuigend weten te winnen. Zimbabwe won de toss en koos voor batten. In de 4e over was er al flink werk aan de winkel voor onze GS. Een stevige regenbui zorgde voor ruim een uur vertraging en een ‘master class’ water afvoeren. Match officials en andere ‘deskundigen’ hadden daarover zo hun vragen. Maar ook nu bleek weer dat

Click to read more ...

dinsdag
jun182019

Build up at Schootsveld

maandag
jun172019

Rex and Australian unis

The Australian university side is selected from the university sides around Australia in which there is one in each state which competes in the premiere grade cricket competition. The side this year was made up off 4 Victorians, 1 Queenslander, 2 Tasmanian’s, 2 new south Welshman and 3 west Australians. We were to compete against Loughborough University in 1 t20 match and 1 one day match the following day.

I arrived in London on the Sunday and spent

Click to read more ...

zaterdag
jun152019

Groei U11 zichtbaar

De afgelopen weken is keihard gewerkt om de U11-groep te laten groeien. Niet zonder resultaat! Afgelopen vrijdag stonden 10 kinderen op het zonnige veld en dan ontbraken er zelfs nog vaste krachten.
De nieuwelingen zijn tevoorschijn gekomen uit de Vijfhoek driehoek: schoolcricket – Ons kent ons – voetbal. Komende week wordt extra leuk met de laatste ronde voor De Wizard (7 groepen!) tijdens trainingen en wedstrijd van NED – ZIM, een laatste ronde SportStars (zie ook SportStars Deventer), en een exclusieve clinic voor Iris haar voetbalteam op de maandag.

woensdag
jun122019

Nederland - Zimbabwe op Salland

Page 1 ... 2 3 4 5 6 ... 60 Next 5 Entries »