zondag
jan282018

Salland CC1 preseason 

Zaterdag 2 uur buiten lekker getrained.We hebben samen geluncht en een-op-een gesprekken gevoerd omtrent de verwachtingen voor komend seizoen. Het was een gezellig samenzijn zo'n 3 maand voor de seizoenstart. 

Click to read more ...

dinsdag
jan162018

Lucky ones

De weergoden waren de regio Deventer afgelopen zondag goed gestemd. In ieder geval goed genoeg om de crickettraining indoor te starten!

De U11-13 groep was omvangrijk (14). Met dank aan Jos van der Zee die vond dat zijn voetbalteam, de teamgenoten van onze Rick, hoog nodig aan de slag moesten. Onder het mom van: goed voor de coördinatie ontwikkeling en fijn om in de stille voetbalperiode toch actief te zijn.  Spijt hebben ze er niet van gehad. Volgende week mogen ze weer.

Click to read more ...

vrijdag
dec012017

Cijfertjes, altijd leuk!

Na een jaar afwezigheid hierbij weer de complete statistieken (StatistiekenSallandcompleet2017) van Salland CC.

Wedstrijden
In de 297 wedstrijden die door Salland CC werden gespeeld vanaf de start van deelname aan de competitie hebben 167 spelers hun opwachting gemaakt.
In 12 jaar tijd werd in totaal 24 teams ingeschreven in de competitie. Maar liefst 8 keer werd een team kampioen. Een knappe prestatie in het jonge bestaan van de club.
Van de 293 gespeelde wedstrijden werden er 180

Click to read more ...

donderdag
nov092017

De zakdoek van Dickie Bird en andere cricketverhalen

 

Op 23 november a.s. verschijnt van de hand van Harry Oltheten

In deze opvolger van Georganiseerd luieren en andere cricketverhalen verzamelt de auteur opnieuw de mooiste anekdotes, de wrangste gebeurtenissen en de meest legendarische spelmomenten. Een must voor de ware cricketliefhebber en een ideaal sinterklaas- of kerstcadeau.

Omvang: 150 pagina’s

Prijs: € 15 (plus verzendkosten)

Te bestellen via: h.oltheten@hotmail.com

donderdag
nov022017

ALV Sallandcc - 15 november a.s.

U bent allen (mits lid) uitgenodigd voor de ALV van SallancCC van 15 november 2017, alwaar wij de nodige pluimen zullen uitdelen en brandende zaken zullen bespreken  .....    - Agenda volgt na beantwoording op de mail van het bestuur met de uitnodiging...

Locatie: SallandCC, Het Schootsveld, David Wijnveldweg 4, 7425AC Deventer ....

Aanvang: 20:00 uur