dinsdag
jun112019

Salland 2 - Hengelo (210 - 140)

Het laatste (half) uur voor aanvang van de wedstrijd stond in het teken van 'hoe komen we aan 11 spelers' ? Ruben de reislustige werd gevraagd, maar ipv spelen wist Ruben Brian te strikken. Brian zou nog een hoofdrol spelen, dus die move gaat de boeken in. Hierbij. De nieuwe aanwinst - vriend van Hamid - claimde de 2e hoofdrol met 100 runs, paar wickets en vangen. Te goed voor deze klasse. En voor Jarri was een 3e hoofdrol weggelegd. Nadat de gevestigde orde voor heel weinig aan de kant zat en Hengelo al dronken van geluk was, sloeg Amar ontnuchterend de ene na de andere zes. Ook kwam aan zijn inbreng een einde en zo gebeurde het dat Brian -de laatste man- het midden opzocht. Direct een soepele run achter point met veel applaus. Samen met Jarri die er al een tijdje stond werden mooie slagen en veel runs genoteerd. 

Hengelo batte prima maar kwam niet echt in de buurt. Toen Brian en Jarri tegen het eind van de innings aangezet werden en de spelers van het eerste luide steun kwamen betuigen, kon het niet meer misgaan. Jarri was erg succesvol en ook Brian deelde mee in het succes. #komoptan (heb ik ergens gelezen)

dinsdag
jun112019

VCC – Salland U13 (95v3 – 93v6)

Halverwege

De dagen worden langer en langer, en hoe fijn is dat als je voor de 3e uitwedstrijd opnieuw vroeg je nest uit moet om een slordige 300 kilometers te overbruggen om onze mooie cricketsport te mogen beoefenen. Het weer verliep deze week stormachtig, ja zelfs zo erg dat er in Voorburg de dag ervoor niet eens gespeeld kon worden omdat één van de screens bij voortduring omver geblazen werd. Maar gelukkig niet op onze Zondagse speeldag, én die zekerheid is bij zulke reisafstanden fijn.

Click to read more ...

dinsdag
jun042019

Groeibriljantjes U11’s 

Op de vrijdagmiddag en zondagochtend heeft Salland CC in 2019 nog een jeugdgroep actief, de U11’s. Deze groep maakt een stormachtige én positieve ontwikkeling door. Dankzij ons Vijfhoek scholenprogramma bij De Vijf-er (vorige week afgerond) en De Wizard (deze week gestart), én SportStars van het Sportbedrijf Deventer (nog in uitvoering), verschijnen de laatste tijd steeds weer nieuwe gezichten. Hoe mooi

Click to read more ...

maandag
jun032019

Salland 1 en 2 winnen 1 en 2 keer

Donderdag verloor 1 van Kampong, maar won zaterdag van Bloemendaal. Donderdag won 2 van Wanderers en zondag van Gelre.

maandag
jun032019

Salland jeugd 2019