dinsdag
feb212012

Cricket clinics voor bedrijven

Cricket is een wereldsport!

Dat vinden miljoenen beoefenaars en nog veel meer liefhebbers, wereldwijd. Cricket wordt gespeeld in meer dan 100 landen, verdeeld over alle continenten. Cricket is voor jong en oud, voor mannen en vrouwen en voor alle lagen van de bevolking. Sinds 1875 (!) in Nederland en met 5.000 actieve cricketers in 50 verenigingen. Nederland behoort tot de top 15 van de wereld.

Cricket heeft alles!

Cricket is ballen slaan en aanwerpen, en ballen tegenhouden, vangen en gooien. Cricket is ook denken en doen: de sterkste is zeker niet altijd de beste. Cricket heeft voor ieder wat wils, zo leert de praktijk.  Cricket is een teamsport met de mogelijkheid om je individueel te onderscheiden.

Cricket voor elke doelgroep

Cricket is bij uitstek geschikt voor groepsactiviteiten. Dat geldt voor bedrijven maar ook voor scholen, studentenverenigingen, buurten en familiedagen. Plezier en gezelligheid staan voorop maar een gezonde dosis competitie ontbreekt niet. Cricket is geen contactsport. Ook daarom leent deze sport zich om door vrouwen en mannen van alle leeftijden gezamenlijk te worden beoefend. Door gebruik te maken van aangepast spelmateriaal worden gevaarlijke en/of blessure gevoelige situaties vermeden.

Salland CC voor cricketintroducties

Salland CC is gevestigd in Deventer. De club is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Salland CC beschikt over een internationaal erkende topaccommodatie met indoor faciliteit. Cricket kan het hele jaar worden gespeeld, zowel binnen als buiten. Salland CC heeft de noodzakelijke kennis en ervaring “in huis”. Indien gewenst kan Salland CC ook activiteiten op locatie verzorgen. Een clinic is al mogelijk voor € 25,00 per persoon.

Introductieprogramma’s op maat

Salland CC is een ondernemende vereniging die graag inspeelt op uw wensen en eisen. Een leuke cricketintroductie is al mogelijk vanaf 2 uur. Voor- en achteraf zijn er mogelijkheden om te lunchen of te dineren in het sfeervolle clubhuis. De groepsgrootte bedraagt maximaal 100 personen. Een clinic is al mogelijk voor €25,= per persoon.

Meer informatie

Bekijk onze bedrijfsfolder of neem contact op via info@sallandcc.nl